top of page

KIJKEN NAAR DE ZIEL

GESCHREVEN DOOR DIANA MULOCK HOUWER


Hoe is het om een medium te zijn. En wanneer ben je een medium? Deze vraag krijg ik best vaak. En het antwoordt weet ik eigenlijk niet zo goed. Als kind voelde ik al dat er meer was en zag ik ook meer, maar ik ben vooral gewoon mezelf, gevormd door wat ik heb mee gemaakt in mijn leven en wat ik er mee gedaan heb. Sommige lessen heb ik beter begrepen dan andere, en andere lessen moet ik misschien nog een keertje overdoen omdat ik ze niet goed begrepen heb.

En gedurende alle lessen die ik in mijn leven heb gehad is mijn contact met de ongeziene wereld zich steeds meer gaan ontwikkelen en vormen.

Wat mij brengt tot het “ medium” zijn.

Een verbinding maken met de ongeziene wereld en vertalen voor anderen die de verbinding minder sterk voelen.

Naast het ontwikkelen van mijn mediamieke gave is ook de spirituele leefwijze iets wat mij erg aan spreekt.

Kijken naar de ziel van de mens, wie is hij.

En welk pad loopt hij. In plaats van vroeger meteen een oordeel te hebben over iets.

Hoe is dat met jou?

Lukt het jou om naar de ziel te kijken van iemand in plaats van de buitenkant?

Ik ben benieuwd.


Diana

189 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page