top of page

MEDIUMSCHAP XXL

WIE WIJ ZIJN

Laura Hertel

‘Preach what you practice’, dat is mijn lijfspreuk. Oftewel: onderwijs over datgene wat je zelf hebt doorleefd. Mijn grootste passie is mensen bewust maken van wie ze in essentie zijn en dit verlangen is ontstaan doordat ik zelf jarenlang niet heb geweten wie ik in wezen echt was. Van kinds af aan was ik al gevoelig, waardoor ik de maatschappij waarin ik leefde niet begreep. Zo raakte ik steeds verder van mijzelf verwijderd, totdat ik ècht de keuze maakte om beter te worden en ook ècht te gaan leven. 

 

20 jaar geleden kwam het mediumschap op mijn pad. Voor mij was dat de weg van persoonlijke groei en het weer gaan houden van mijzelf. Door mijn hart te volgen en elke keer weer te blijven luisteren naar mijn begeleiders, ontvouwt zich mijn weg, nog steeds. Een instrument zijn voor de ongeziene wereld is mijn diepste verlangen.

Spreken voor groepen is een grote liefde van mij. Dat de woorden vanuit het ongeziene veld via mij worden gedeeld met eenieder die daarbij aanwezig is. Dit doe ik o.a. tijdens het geven van demonstraties, visualisaties, meditaties en lezingen.

 

Sinds 18 jaar heb ik mijn eigen bedrijf van waaruit ik consulten, opleidingen, demonstraties, workshops, meditatieles en lezingen geef. Ook organiseer ik samen met Diana meerdere keren per jaar retraîtes in binnen- en buitenland op het gebied van intuïtie en mediumschap, trance en healing.

Platte tekst toevoegen (1).png
Platte tekst toevoegen (2).png

Janneke Leber

Had ik ooit gedacht medium te worden? Nee. Maar het leven heeft het wel zo gestuurd. En na enig verzet, ben ik toch maar gaan luisteren, naar het leven en naar de stem van mijn ziel.

Gelukkig maar, want het was een lange weg van scholing in binnen- en buitenland, maar dit is wel mijn droomberoep. Dat geldt zowel voor het geven van consulten, wat zo helend en inzicht-gevend kan zijn voor klanten, als voor de demonstraties, wat zo mooi is om te doen. En dan zijn er nog de lessen die ik geef binnen mijn Jaaropleiding Mediumschap waarin ik studenten zich zie ontwikkelen en tot bloei komen. Het is allemaal genieten.

 

Ik beschouw mezelf als een nuchter medium. Het draait allemaal om de kracht van het bewijs waarmee we aantonen dat mensen er nog zijn ná hun overlijden. En om de mate waarin we de liefde van die overleden dierbaren voelbaar over kunnen brengen. Dat is de kern van ons werk, dus dat leer ik ook aan mijn studenten. Begrijpen waar je mee werkt en wat de spirituele wereld inhoudt, is daarbij ook belangrijk. En ons samen verwonderen over de kracht en de liefde van Spirit...

 

Er is nog veel onwetendheid over ons vak. Via het schrijven van blogs en boeken, probeer ik mensen te informeren. Iedereen mag iets vinden van ons werk, maar dan wel graag op basis van kennis en ervaring.

Ilse Velle

In 2007 werd mijn interesse in het mediumschap gewekt. Ik volgde meerdere trainingen en opleidingen op dit gebied, zowel in Nederland als in Engeland. Sindsdien weet ik dat dit mijn levensmissie is! Als medium geef ik onder andere consulten.

Mijn doel is om je daarin op liefdevolle wijze helemaal te
zien en je ook te laten weten dat je wordt gezien vanuit de spirituele wereld, daar waar onze overleden dierbaren verblijven. Zij brengen daarvan bewijs en komen vaak ook met mooie inzichten.​ Naast consulten geef ik ook demonstraties mediumschap door het hele land. Ook daarin draait het om het
laten zien dat het leven niet stopt nadat we ons ontdaan hebben van onze ‘fysieke jas’ en dat onze ziel dus voortleeft. 

Magie is daarbij voor mij nog altijd het sleutelwoord. Graag deel ik mijn kennis om jou, op een laagdrempelige wijze, bekend te maken met het spirituele en
met jouw eigen intuïtie, dat stemmetje van binnen wat we allemaal hebben. Dit dit doe ik door middel van
cursussen, opleidingen en workshops. Om je te inspireren en om te verbinden.


Ook combineer ik mijn creativiteit met mijn spiritualiteit en maak ik via die weg mijn eigen kaartendecks
die ik op de markt breng. Kaarten zijn een onderdeel van mijn grote passie voor het mediumschap en voor
persoonlijke ontwikkeling.

 

Je kunt bij mij ook workshops volgen om hiermee te leren werken.

Platte tekst toevoegen (3).png
Platte tekst toevoegen (4).png

Carmen

Het luisteren naar mijn eigen hart was een lang en niet altijd makkelijk proces.  Jarenlang wilde ik 'passen' in het systeem en wat er van mij verwacht werd. Na veel bloed, zweet en tranen besefte ik dat het leren luisteren naar mijn intuïtie en kiezen voor een leven wat goed voor mij was mij veel meer bracht.

 

Nadat ik 20 jaar geleden een spirituele avond had bijgewoond voelde ik, dit is wie ik ben en ben ik mijn intuïtie, spiritualiteit en aanleg voor het mediumschap gaan ontwikkelen. 

Vele trainingen gedaan in binnen en buitenland. Tevens ben ik Certificate holder van de Spiritualist National Union. Ik heb mijn CSNU  & CSNU-t (teaching) gehaald voor demonstratie mediumschap en public speaking, certificaten waarmee ik door de Engelse SNU ben gekwalificeerd als medium.

Ik heb een praktijk waarin ik full time als medium werk. Ik geef consulten, lezingen, demonstraties, workshops en training in Mediumschap. Ik werk met mijn mediumschap ook regelmatig in

Engeland en Italie

Tevens mag ik mijn werk o.a doen op scholen, zorginstellingen en bedrijven, waar het mijn missie is om een ieder bewust te maken van hun intuïtieve essentie.

Diana 

Opgegroeid in een gezin waarin spiritualiteit als gewoon werd gezien, heb ik altijd de ruimte gevoeld om te benoemen wat ik zag en voelde. Zo heb ik tot mijn kleutertijd een onzichtbaar vriendinnetje gehad vanuit de spirituele wereld.

Jaren later voelde ik de behoefte om wat met mijn gevoeligheid te doen. Eerst nog wat aftastend, maar een bezoek aan een medium die informatie doorkreeg voor mijn familie, raakte mij diep. Niet alleen door wat zij doorgaf, maar nog meer doordat ik alles wat zij vertelde ook kon horen en ik de overleden dierbare waar zij over sprak kon zien. Dit was het startsein voor een jarenlange training op het gebied van mediumschap.

 

Ook healing en het lesgeven hierin is een grote liefde van mij. Qua lesgeven geloof ik heel erg in ieders eigen capaciteiten; niemand is hetzelfde. Wel zijn we allemaal die mooie ziel van waaruit we graag willen leven en werken. Maar dat vraagt om te leren daarnaar te luisteren! Dat is de ingang voor mijn lessen; we luisteren samen en gaan kijken naar dat wat voor jou het beste werkt.

 

Sinds 2007 heb ik een praktijk van waaruit ik werk als medium en healer. Ik geef consulten, opleidingen en workshops. Daarnaast organiseer ik meerdere keren per jaar samen met Laura retraîtes in binnen- en buitenland met als thema’s intuïtie en mediumschap, healing en trance.

Platte tekst toevoegen (5).png
bottom of page