top of page

EEN MEDIUM, DE UITVERKORENE...

Geschreven door Carmen Vreeburg

Een medium, de uitverkorene... the chosen one...mediumschap is alleen voor de bijzondere mensen weggelegd... BULLSHIT!

Soms maken we het veel te speciaal. Of beter gezegd... we maken mensen daarin te ‘speciaal’.

Het mediumschap is ons geboorte recht. Je bent een spirit in een menselijke vorm en dus kan je communiceren van spirit naar spirit. En oké... net zoals iedereen kan leren een potje voetballen zal niet iedereen een pro worden bij FC Barcelona.

Maar.... wat ik graag met je wil delen, is dat ik weet dat het mediumschap en de ontwikkeling je dichter bij jouw ziels-essentie brengt. De ontwikkeling hiervan brengt je precies daar waar je moet zijn om met jouw mediumschap te kunnen werken en..... te leven!

Zo heb ik jarenlang een bakker op ‘mediumschapsles’ gehad. Hij runde al jaren de familie bakkerij en genoot elke dag weer van zijn werk, zijn baksels en zijn klanten die al jaren dagelijks bij hem hun verse broodjes kwamen halen. Hij ‘zag’ en ‘voelde’ alleen altijd zo veel bij de mensen die dagelijks bij hem kwamen.... en hij werd er zo moe van, want hij wist niet wat ie er mee moest...en de mensen bleven altijd zo lang ‘hangen’. Hij snapte er niks van!

Hij verkocht niet alleen brood, maar wist zijn klanten juist dat te vertellen in het dagelijkse praatje, waar ze zo blij van werden en het leek er zelfs op dat hij precies datgene zei wat de ander nu net even nodig had. Hij hield er zo van, dat wezenlijke contact met mensen. Hij voelde altijd al, er is meer....meer dan dit aardse leven. Hij wilde niet perse medium worden, maar hij wilde snappen waar zijn heldere ingevingen vandaan kwamen en leren om te gaan met zijn energie.

Het mooie van dit verhaal is is dat hij na jaren dat hij zijn mediumschap heeft ontwikkeld, hij nog steeds dagelijks in de bakkerij werkt en zijn passie leeft. En die klanten.... die voelen zich, in die korte momenten, bij het kopen van hun broodje, gezien en gehoord. En, dat hij ook nog spirit regelmatig voelt en daardoor precies datgene geeft aan de klant wat ze net even nodig hebben, dat is elke dag weer een groot cadeau.

Dat lieve mensen, dat is nou precies dat wat de wereld nodig heeft. En daarom is iedereen een medium! Op z’n eigen manier, in z’n eigen professie, in zijn of haar leven!

Daarom ben ik er van overtuigd dat de ontwikkeling van het mediumschap je zo veel brengt op zo veel vlakken!


Liefs Carmen

136 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page