top of page

Algemene Voorwaarden


Aanmelding: Er is sprake van een definitieve aanmelding als het inschrijfformulier en de aanbetaling door ons is ontvangen.

Voor deze week geldt een maximaal aantal deelnemers. Indien er meer inschrijvingen zijn dan de accommodatie toelaat, gaat de inschrijving op volgorde van aanmelding en betaling.
​U ontvangt daarover schriftelijk bericht indien dit van toepassing mocht zijn.

Bevestiging: Na ontvangst van het volledig ingevulde inschrijfformulier en de aanbetaling zullen wij uw deelname aan deze week schriftelijk bevestigen.

 

 Betaling:

De hoofdsom bedraagt bij:

 een  tweepersoonskamer 675,- Euro ( ivm met de Covid maatregelen kunnen we enkel tweepersoonskamers toebedelen aan mensen die een huishouden delen),

 een 1-persoonskamer 747,- Euro 

Zonder overnachting: 525.- Euro

Deze kosten zijn op basis van volpension incl tutorfee en BTW

 

De aanbetaling bedraagt 297,- Euro en dient te worden voldaan bij inschrijving.

De restsom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van deze week te zijn betaald. Voor het voldoen van de restsom ontvangt u ongeveer twee maanden voor aanvang van de week een factuur.


Annulering :

Bij annulering zal de aanbetaling niet worden gerestitutioneerd.
Bij annulering tot 6 weken voor aanvang van de week zal de restsom worden gerestitutioneerd.
Bij annulering binnen zes weken voor aanvang van de week bent u het volledige bedrag verschuldigd.

Indien deze week geen doorgang vindt, zullen wij u hierover ruim van tevoren berichten en het volledige bedrag restitutioneren.


Aansprakelijkheid:

 Iedere deelnemer aan deze vijfdaagse dient zelf zorg te dragen voor een ziektekosten- en aansprakelijkheidsverzekering. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade door ziekte en / of anderszins geleden schade.


Annuleringsvoorwaarden mbt Corona

Dit zijn onze regels. Wij behouden ons het recht voor deze aan te passen aan de steeds wisselende regels en richtlijnen van het RIVM.

-Wanneer wij het evenement moeten annuleren, krijgen deelnemers het volledige betaalde bedrag retour.

-Wanneer je als deelnemer afmeldt vanwege quarantaine-regels bij code oranje en rood, betalen wij 50% van je aanbetaling plus de volledige restbetaling retour. Wij gaan hierbij uit van het RIVM beleid dat geldt vanaf 2 weken voor aanvang van onze week. Wil je eerder dan deze twee weken vooraf annuleren in verband met quarantaine, dan krijg je enkel het restbedrag retour.

-Wanneer je op het laatst, dat wil zeggen binnen 48 uur voor aanvang van het evenement, annuleert wegens gezondheidsklachten, dan vragen wij je een test te doen. Je kunt alsnog deelnemen wanneer die test negatief blijkt te zijn. Is je test positief, dan betalen wij je 25% van je aanbetaling terug, plus het volledige restbedrag. Om het geld geretourneerd te krijgen ontvangen wij een kopie van de positieve test op naam dus geen 'doe het zelf thuis test'.

bottom of page