Algemene Voorwaarden

Aanmelding Er is sprake van een definitieve aanmelding als het inschrijfformulier en de aanbetaling door ons is ontvangen.

Bevestiging Na ontvangst van het volledig ingevulde inschrijfformulier en de aanbetaling zullen wij uw deelname aan deze week schriftelijk bevestigen. Voor deze week geldt een maximaal aantal deelnemers.

Indien er meer inschrijvingen zijn dan de accommodatie toelaat, gaat de inschrijving op volgorde van aanmelding en betaling.

U ontvangt daarover schriftelijk bericht indien dit van toepassing mocht zijn.

Betaling:

De hoofdsom bedraagt bij een driepersoonskamer 545,-  tweepersoonskamer 595,- Euro, voor een 1-persoonskamer 695,- voor de gehele week op basis van volpension. De aanbetaling bedraagt 295,- Euro en dient te worden voldaan bij inschrijving. Als je niet blijft slapen kost de week 510,-

 

De restsom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van deze week te zijn betaald. Voor het voldoen van de aanbetaling ontvangt u een factuur bij inschrijving. Voor het voldoen van de restsom ontvangt u medio september 2020.

 

 

Annulering Bij annulering zal de aanbetaling niet worden gerestitutioneerd.

Bij annulering tussen 1 februari en 1maart 2021 wordt de restsom gerestitutioneerd.

 

Bij annulering na 1 mei 2021 bent u het volledige bedrag verschuldigd. Indien deze week geen doorgang vindt, zullen wij u hierover ruim van tevoren berichten en het volledige bedrag restitutioneren.

 

Aansprakelijkheid Iedere deelnemer aan deze vijfdaagse dient zelf zorg te dragen voor een ziektekosten- en aansprakelijkheidsverzekering. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade door ziekte en / of anderszins geleden schade.

Annuleringsvoorwaarden mbt Coronagerelateerde

 

Dit zijn onze regels. Wij behouden ons het recht voor deze aan te passen aan de steeds wisselende regels en richtlijnen van het RIVM.

 

-Wanneer wij het evenement moeten annuleren, krijgen deelnemers het volledige aanbetaalde bedrag retour.

 

-Wanneer je als deelnemer afmeldt vanwege quarantaine-regels bij code oranje en rood, betalen wij 50% van je aanbetaling plus de volledige restbetaling retour. Wij gaan hierbij uit van het quarantaine-beleid dat geldt vanaf 10 november. Wil je voor 10 november annuleren in verband met quarantaine, dan krijg je enkel het restbedrag retour.

 

-Wanneer je op het laatst, dat wil zeggen binnen 48 uur voor aanvang van het evenement, annuleert wegens gezondheidsklachten, dan vragen wij je een test te doen. Je kunt alsnog deelnemen wanneer die test negatief blijkt te zijn. Is je test positief, dan betalen wij je 25% van je aanbetaling terug, plus het volledige restbedrag. Om het geld geretourneerd te krijgen ontvangen wij een kopie van de positieve test op naam dus geen 'doe het zelf thuis test'.