top of page

IS ZE ER NOG ALTIJD BIJ?

Geschreven door Myrthe BruinzeelHij was al eens eerder geweest. Een jonge man, die op een meedogenloos zonnige dag plots zijn grote liefde moest afgeven. Geen afscheid, geen waarschuwing. Gewoon een beetje hoofdpijn, sirenes en de dood. De zon scheen even stralend door, terwijl in die paar minuten zijn leven voorgoed veranderd was. Hij bleef achter met twee jonge kinderen.

De eerste keer dat hij kwam vertelde zij over hun liefde, die prachtige trouwdag en hoe zij hem de opdracht meegaf vader en moeder tegelijk te zijn.

Vandaag kwam hij weer. Voor mij als medium altijd spannend als mensen terugkomen. Nu ben ik niet meer onbevooroordeeld. Heb kennis over hun verhaal en dat maakt het lastig om volledig open te blijven.

Ik vertrouw dat er genoeg is dat ik nog niet weet en begin. Al snel voel ik hoe zijn vrouw dichterbij komt, ze vertelt over haar verjaardag die aanstaande is en dat hij die niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan.

Ze spreekt over benefiet, geld inzamelen en een grote feesttent op t dorpsplein. Ondertussen voer ik op een ander lijntje een gesprek met mezelf. Is het werkelijk zij die dit verteld of ben ik aan het psychometreren? ( lezen van zijn energie) ik worstel er een beetje mee. Het gebeurt vaker dat overledenen iets vertellen over wat er na hun dood is gebeurd. Bewijs van voortleven noemen we dit binnen het mediumschap. Toch vind ik dit vaak lastig omdat je je op een dunne lijn begeeft tussen contact en psychometrie. En omdat de ontvanger vaak kwetsbaar is wil je als medium zo zuiver mogelijk zijn.

Deze man is zichtbaar geraakt. Vorige keer kwam ik met de vraag of er iets is na de dood. Daar ben ik inmiddels van overtuigd zei hij. Vandaag wilde ik enkel weten: is ze er nog steeds bij? En heb haar gezegd: als je ons kunt volgen en ons ziet, vertel daar dan over. Ik weet genoeg zei hij. Ik toast er straks eentje op mijn meissie!

Ik had mijn antwoord: Spirit weet altijd wat nodig is.


Myrthe Bruinzeel

179 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page