top of page
PC290569.jpg

LIVE WEEK
17 - 21 JUNI

Elk jaar organiseren wij vanuit Mediumschap XXL een 5-Daagse lesweek die plaatsvindt in het Brabantse klooster de Beukenhof.

Elk jaar organiseren wij vanuit Mediumschap XXL een 5-Daagse lesweek die plaatsvindt in het Brabantse klooster de Beukenhof. Het programma bestaat uit lessen in je eigen groep naar keuze (zie hieronder) en daarnaast ook uit gastlessen van de andere docenten en gezamenlijke meditaties en lezingen. Plus, niet te vergeten: een heleboel gezelligheid en een mooi samenzijn met andere geïnteresseerden. Het resultaat is elk jaar weer een hartverwarmende, onvergetelijke en verrijkende ervaring!

De groepen van Diana, Laura en Ilse zijn voor alle niveaus. Voor de groepen van Carmen en Janneke is wel enige ervaring nodig. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Thema's live week

PC290264.jpg

Ilse: Mediumschap: Beginners & Intermediate

Beginners / gevorderde beginners

Ilse zal deze week de groep studenten onder haar hoede nemen die het mediumschap nog aan het ontdekken zijn. Dat zal ze doen met de van haar bekende liefde en passie en met de meest uiteenlopende oefeningen. Het leren voelen van energie van jezelf, de ander en van de spirituele wereld is prachtig! En zo belangrijk als basis voor je ontwikkeling. Dus wil je dit (verder) verkennen, dan is dit je groep!

PC290520.jpg

Janneke: Consulten geven  (enige ervaring noodzakelijk)

Heb je al ervaring met mediumschap en wil je je (verder) gaan ontwikkelen in het geven van privé-consulten, dan is dit jouw groep. We gaan kijken naar voorbereiding, technieken, situaties en valkuilen. En natuurlijk lekker veel oefenen met dit alles in een veilige setting, zodat jouw zelfvertrouwen hierin kan gaan groeien.

PC290358.jpg

Carmen: Demonstraties & geinspireerd spreken

(Geschikt voor intermediate & gevorderde studenten.)

Carmen dacht vroeger altijd dat ze nooit zou gaan demonstreren. Demonstreren = mediumschap uitoefenen voor een zaal. En nu… demonstreert ze de sterren van de hemel en wordt ze daar heel gelukkig van. Dat draagt ze graag aan je over. En dus deelt zij haar ervaring graag met de groep: Demonstreren voor de Zaal.

PC290089.jpg

Diana: Healing

beginners en gevorderden)

Diana ontwikkelde, naast haar passie voor mediumschap, ook een grote liefde voor healing en heeft daar dan ook veel ervaring in. Healing is ook mediumschap, maar dan zonder woorden, waarbij de helende energie van de spirituele wereld via het medium wordt doorgegeven. Diana leert je er graag en veel over. Met ongetwijfeld ook weer een grote dosis humor.

PC290348.jpg

Laura: Soul & Trance

beginners en gevorderden)=Vol

Trance is de tak van mediumschap waarbij het medium zakt naar ‘diepere staten van zijn’ waarin de spirituele wereld nog meer de vrije hand krijgt om via het medium te werken. Laura weet wat dit voor jou en ook voor jouw mediumschap kan betekenen. Wil jij ook meer de diepere lagen in jezelf ervaren via haar liefdevolle en deskundige begeleiding?

Kosten Mediumschap Live Week Juni

1-persoonskamer met eigen sanitair 797,- Euro

1-persoonskamer zonder sanitair 767,- Euro

tweepersoonskamer 692,- Euro 

Zonder overnachting: 645.- Euro

Aanbetaling is: 297,-

De rest betaling zal 8 weken voor de aanvang plaatsvinden. 

Hieronder kan je je opgeven!

bottom of page