top of page

Mediumschap Xxl

Mediumschap XXL Week 2023

12 - 16 juni

Ook voor 2023 hebben wij weer zo'n geweldig live-lesweek gepland!  12 t/m 16 juni. 

En je kan je er al voor opgeven! Klik hier voor juni

 

De Mediumschap XXL lesweek is een fantastische 5-daagse Mediumschap voor álle niveaus. Gehouden op een inspirerende en bezielde locatie - De Beukenhof in Biezenmortel. En verzorgd door 7 professionele mediums. Alle 7 hebben wij veel ervaring, maar die ervaringen zijn ook weer heel verschillend! Zeven verschillende smaken van het mediumschap dus, geserveerd met veel liefde en deskundigheid.   

Hoe is deze week ontstaan?

Wij zijn samen opgegroeid in het Mediumschap en zijn daarna allemaal onze eigen weg gegaan. Ondertussen hebben we meer dan 15 jaar ervaring in het geven van consulten, lessen, demonstraties en lezingen. Al die jaren is er altijd een lijntje tussen ons gebleven, kwamen we elkaar tegen in het circuit, werkten we soms samen en hebben we elkaar gesteund. Ineens was daar het gevoel: het wordt tijd voor een samenwerking. Een 5-daagse, gebaseerd op: Nederlands Mediumschap. Dat is Mediumschap XXL.

 

Wat is Nederlands Mediumschap?

 

Wijzelf zijn voor een groot deel geschoold op grond van het Engelse mediumschap, onder andere doordat we heel veel lesweken gevolgd hebben aan het Engelse Arthur Findlay College. We beschouwen dat allemaal als een prachtige, solide basis van waaruit wij konden groeien. Maar in de praktijk kwamen we er ook achter: Engeland is niet Nederland. En willen we de Nederlandse markt goed bedienen, dan moeten we ons aanpassen.

Nederlanders zijn 'vrij-denkers'. Minder formeel en meer in voor vernieuwing en experimenten. Bovendien zijn Nederlanders kritisch, dus je moet als medium met goed bewijs komen wil je je klanten kunnen overtuigen dat er leven is na de dood. Daardoor zijn we wat vrijer gaan werken en weten we maar al te goed dat bij ons vak ook hoort dat we het niet alleen kunnen uitoefenen, maar het ook moeten uitleggen, want Nederlanders zijn er vaak nog nooit mee bekend.

Dit alles heeft ons speciale vaardigheden opgeleverd die we heel graag weer met jullie willen delen. Niet alleen door er les over te geven, maar ook door het 'voor te leven' tijdens deze superlevendige, enthousiasmerende, informatieve en experimenterende 5-Daagse!

 

Welke smaken zijn er allemaal?

 

De Mediumschap XXL-week is er voor alle niveaus.

Ben je een beginner, al iets gevorderd, sta je op het punt van eigen consulten geven, of ben je iemand die al als medium werkt... deze week is geschikt voor iedereen! Trance, demonstreren, de spirituele filosofie, 1-op-1-consulten, maar ook - voor wie zich nog aan het oriënteren is - 'ziels-verkenning' en persoonlijke ontwikkeling op basis van spirituele groei!

Wij hebben ieder onze eigen kleur, smaak en specialisatie die we met liefde uitdragen. We nemen allemaal een eigen groep onder onze hoede, maar we zorgen ook daarnaast voor een gevarieerd programma, zodat je ons allemaal kunt zien werken.

 

bottom of page