Mogen wij ons even voorstellen?

Dit zijn wij, dit doen we en zo kijken wij naar het mediumschap.

Met heel veel liefde en XXL toewijding...

Diana Mulock Houwer

Mijn naam is Diana Mulock Houwer en kom zoals men dat noemt uit een spiritueel nest. Sinds mijn jeugd weet ik al dat er meer is tussen hemel en aarde. Als kleuter had ik een vriendinnetje die dag en nacht bij mij was en waar ik veel mee speelde. Mijn verbazing was erg groot toen ik ontdekte dat ik de enige was die haar kon zien. Mijn angst om raar gevonden te worden werd groter en ik nam afscheid van mijn vriendinnetje.

 

Ik werd ouder en interesseerde mij in andere dingen. Toch beleefde ik nog wel eens spirituele momenten waar ik me dan geen raad mee wist.

 

Na een ontmoeting met een medium vielen veel puzzelstukjes op zijn plaats. Via verschillende cursussen en opleidingen heb ik geleerd hoe ik om kon gaan met mijn gevoeligheid en, belangrijker nog, hoe ik dat kon delen met anderen.

 

Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk in van waaruit ik zowel volwassenen als kinderen ontvang voor een mediamieke sessie, een coaching sessie of een combinatie van beiden. 

 

Ook ben ik mede-oprichter van het Levenscollege waaraan ik verbonden ben als docent intuïtieve ontwikkeling en mediumschap.

 

Ik voel mij een bevoorrecht mens dat ik de schakel mag zijn tussen het geziene en het ongeziene en ik zo mensen mag laten ervaren dat het leven en de liefde altijd doorgaat

PHOTO-2020-10-22-20-55-46.jpg

Janneke Leber

In mijn praktijk geef ik cursussen, consulten en op verschillende plaatsen in het land verzorg ik demonstraties mediumschap en lezingen.

 

Daarnaast schrijf ik blogs over mijn werk. Ik zie mezelf als een nuchter medium. Het mediumschap op zich is al vaag genoeg, omdat wij werken met ‘energie’.

 

Wanneer ik contact maak met een overledene, vind ik dat ik daarvan duidelijke en herkenbare bewijzen moet leveren.

 

Het trainen daarvan, zoals ik dat geleerd heb aan de Academie voor Mediumschap en in Engeland, is eigenlijk het trainen van je eigen gevoeligheid. Dingen zoals emoties, sfeer, een aura-veld en overleden dierbaren, kun je niet zien maar wel voelen. Hoe fantastisch is het om daar meer bewust van te zijn!

 

Daarom is het zo mooi dit mensen te leren. Voor mij is mediumschap echt een manier van leven. 

Carmen Vreeburg

Het luisteren naar mijn eigen hart was een lang en niet altijd makkelijk proces.  Jarenlang wilde ik 'passen' in het systeem en wat er van mij verwacht werd. Na veel bloed, zweet en tranen besefte ik dat het leren luisteren naar mijn intuïtie en kiezen voor een leven wat goed voor mij was mij veel meer bracht.

Nadat ik 17 jaar geleden een spirituele avond had bijgewoond kreeg ik de smaak te pakken en ben ik mijn intuïtie, spiritualiteit en aanleg voor het mediumschap gaan ontwikkelen. Vele trainingen gedaan in binnen en buitenland. Tevens ben ik Certificate holder van de Spiritualist National Union. Ik heb mijn CSNU gehaald voor demonstratie mediumschap en public speaking, certificaten waarmee ik door de Engelse SNU ben gekwalificeerd als medium.

Ik heb een praktijk waarin ik full time als medium werk. Ik geef consulten, lezingen, demonstraties, workshops en training in Mediumschap. Ik werk met mijn mediumschap ook regelmatig in Engeland en Italie

Tevens mag ik mijn werk o.a doen op scholen, zorginstellingen en bedrijven, waar het mijn missie is om een ieder bewust te maken van hun intuïtieve essentie.

P8080510.jpg

Myrthe Bruinzeel

Het contact met andere mensen is voor mij altijd belangrijk geweest. Van kleins af aan was ik op zoek naar verbinding van hart tot hart. Tijdens mijn werk als fysiotherapeut ontdekte ik dat ieder mens een verhaal heeft en merkte ik dat juist die verhalen vaak nog meer mijn aandacht genoten dan de klacht waarvoor men bij mij kwam.


In 2006 kwam het mediumschap op mijn pad. Dit was voor mij als een gevoel van thuiskomen. Een medium is een storyteller en vertelt het verhaal van levens die eens verbonden waren. Hier kon ik mijn interesse in de werkelijke mens helemaal kwijt en leerde ik de verhalen van mijn klanten en hun overleden dierbaren op ontroerende wijze te vertellen.

Omdat ik heel nuchter van aard ben, heb ik gekozen voor het Engels mediumschap, waarbij wordt uitgegaan van het leveren van bewijs over de overledene.

PHOTO-2019-09-22-14-29-26_edited.jpg

Ilse Velle

Mediumschap is mijn grote passie. Van jongs af aan voelde ik bepaalde dingen aan bij mensen. In de loop der jaren ben ik mij meer en meer spiritueel gaan ontwikkelen en heb ik geleerd om dit een plaatsje te geven. Ik realiseerde mij toen dat ik het fijn vond om mensen te helpen door hen in contact te brengen met hun overleden dierbaren. Zo help ik aan twee kanten, want de spirituele wereld wil op haar manier ons graag helpen.

In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd om mijn gave verder te ontwikkelen. Zo heb ik o.a. de Academie voor Mediumschap gedaan.

Zelf geef ik veel les en train ik regelmatig met andere mediums en geef ik demonstraties – samen met de aanwezige spirits – voor (grote) groepen mensen.

Tevens heb ik 4match opgericht. Een real dating website waarbij intuïtie een heel belangrijke rol speelt.

Laura Hertel

Voor mij is mediumschap dé weg geweest voor persoonlijke groei en het weer gaan houden van mijzelf. Het is een lange weg geweest waarin ik mij steeds meer bewust werd van het feit dat zodra jij als mens de confrontatie durft aan te gaan met alles wat je meemaakt en vooral geen oordeel hebt over alle emoties die jij voelt, jij uiteindelijk groeit als mensen en meer in je kracht durft te gaan staan.

15 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen praktijk waarin ik mensen hierin begeleidt. Ik geef persoonlijke coachingsessies waarin ik veelal gebruik maak van mijn eigen levenservaring en ik geef mediamieke consulten.

In 2007 heb ik de Spirituele Cirkel opgericht in de Hoeksche waard. Van hieruit verzorg ik cursussen en workshops intuïtieve ontwikkeling mediumschap, meditaties en trance.

 

Ik geef demonstraties mediumschap door het hele land. Meerdere keren per jaar organiseer ik retraites in Zwitserland en België. De weken hebben verschillende thema’s
waar persoonlijke groei en mediumschap de belangrijkste van zijn. Ook ben ik mede-oprichter van het Levenscollege in Den Haag waarin ik verbonden ben als docent Intuïtie & Mediumschap en Zelfcompassie & Groei.

P1090256.JPG

Rosita Bellkadi

Ik ben 47 jaar en ben al meer dan 15 jaar werkzaam als medium en geef les in dit speciale vakgebied.
Mediumschap is niet alleen mijn passie.
Het begrijpelijk maken van deze onzichtbare wereld is mijn missie.
Het voelt niet als een carrière maar meer als een roeping.

Nu na 15 jaar werkzaam te zijn in mediumschap  weet ik pas hoe weinig we eigenlijk weten.
Hoe we altijd blijven leren. En we de zogenoemde ui pas volledig afpellen als we zelf naar de spirituele wereld gaan. Mijn liefde voor mediumschap en het begrijpelijk maken is zo groot dat ik durf te zeggen: het zit in mijn bloed. 

Alles wat ik doe daarin laat ik me leiden door de wensen die jij hebt en wat ik voel dat nodig is.

Eigenlijk is alles wat ik voor je doe maat werk.

Als ik lesgeef is natuurlijk zijn en jezelf zijn een van de belangrijkste dingen. Ik ben een groot voorstanders van Natuurlijk mediumschap. En ben dan ook van mening dat vanuit de ontspanning de mooiste en grootste bewijzen komen. Er is niet zoiets als een standaard draaiboek. Er zijn richtlijnenen en zeker een standaard. Maar het natuurlijk mediumschap en in dienst zijn van de spirituele wereld staan voorop.


Ik hoop je snel te ontmoeten