top of page

Mogen wij ons even voorstellen?
Dit zijn wij, dit doen we en zo kijken wij naar het mediumschap.
Met heel veel liefde en XXL toewijding...

Diana
 

'Ik ben een bevoorrecht mens die een
schakel mag zijn'

Mijn naam is Diana Mulock Houwer en kom zoals men dat noemt uit een spiritueel nest. Sinds mijn jeugd weet ik al dat er meer is tussen hemel en aarde. Als kleuter had ik een vriendinnetje die dag en nacht bij mij was en waar ik veel mee speelde. Mijn verbazing was erg groot toen ik ontdekte dat ik de enige was die haar kon zien. Mijn angst om raar gevonden te worden werd groter en ik nam afscheid van mijn vriendinnetje.

 

Ik werd ouder en interesseerde mij in andere dingen. Toch beleefde ik nog wel eens spirituele momenten waar ik me dan geen raad mee wist.

Na een ontmoeting met een medium vielen veel puzzelstukjes op zijn plaats. Via verschillende cursussen en opleidingen heb ik geleerd hoe ik om kon gaan met mijn gevoeligheid en, belangrijker nog, hoe ik dat kon delen met anderen.

 

Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk in van waaruit ik zowel volwassenen als kinderen ontvang voor een mediamieke sessie, een coaching sessie of een combinatie van beiden. 

 

Ook ben ik mede-oprichter van het Levenscollege waaraan ik verbonden ben als docent intuïtieve ontwikkeling en mediumschap.

 

Ik voel mij een bevoorrecht mens dat ik de schakel mag zijn tussen het geziene en het ongeziene en ik zo mensen mag laten ervaren dat het leven en de liefde altijd doorgaat

P5310313.JPG
P6011337.JPG

Laura

'Mediumschap heeft mij meer naar mijzelf gebracht'

Voor mij is mediumschap dé weg geweest voor persoonlijke groei en het weer gaan houden van mijzelf. Het is een lange weg geweest waarin ik mij steeds meer bewust werd van het feit dat zodra jij als mens de confrontatie durft aan te gaan met alles wat je meemaakt en vooral geen oordeel hebt over alle emoties die jij voelt, jij uiteindelijk groeit als mensen en meer in je kracht durft te gaan staan.

15 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen praktijk waarin ik mensen hierin begeleidt. Ik geef persoonlijke coachingsessies waarin ik veelal gebruik maak van mijn eigen levenservaring en ik geef mediamieke consulten.

In 2007 heb ik de Spirituele Cirkel opgericht in de Hoeksche waard. Van hieruit verzorg ik cursussen en workshops intuïtieve ontwikkeling mediumschap, meditaties en trance.

Ik geef demonstraties mediumschap door het hele land. Meerdere keren per jaar organiseer ik retraites in Zwitserland en België. De weken hebben verschillende thema’swaar persoonlijke groei en mediumschap de belangrijkste van zijn.

 

Ook ben ik mede-oprichter van het Levenscollege in Den Haag waarin ik verbonden ben als docent Intuïtie & Mediumschap en Zelfcompassie & Groei.

Rosita

'Mediumschap zit in mijn bloed'

Ik ben al 20 jaar werkzaam als medium en geef les in dit speciale vakgebied. Mediumschap is niet alleen mijn passie. Het begrijpelijk maken van deze onzichtbare wereld is mijn missie. Het voelt niet als een carrière maar meer als een roeping.

Nu zoveel jaar werkzaam te zijn in mediumschap  weet ik pas hoe weinig we eigenlijk weten.
Hoe we altijd blijven leren. En we de zogenoemde ui pas volledig afpellen als we zelf naar de spirituele wereld gaan. Mijn liefde voor mediumschap en het begrijpelijk maken is zo groot dat ik durf te zeggen: het zit in mijn bloed.  
Alles wat ik doe daarin laat ik me leiden door de wensen die jij hebt en wat ik voel dat nodig is.

Eigenlijk is alles wat ik voor je doe maat werk.

Als ik lesgeef is natuurlijk zijn en jezelf zijn een van de belangrijkste dingen. Ik ben een groot voorstanders van Natuurlijk mediumschap. En ben dan ook van mening dat vanuit de ontspanning de mooiste en grootste bewijzen komen. Er is niet zoiets als een standaard draaiboek. Er zijn richtlijnenen en zeker een standaard. Maar het natuurlijk mediumschap en in dienst zijn van de spirituele wereld staan voorop.


Ik hoop je snel te ontmoeten

PHOTO-2022-04-21-13-07-50.jpg
P6011376.JPG

Carmen

'Het zien van wie jij in essentie bent geeft mij zoveel joy'

Gevoelig ben ik altijd geweest en het heeft even geduurd voordat ik mijn bestemming gevonden had.  Ik gebruik mijn mediumschap op vele verschillende manieren. Waaronder consulten, coaching, trainingen en fotografie.

 

Het luisteren naar mijn eigen hart was een lang en niet altijd makkelijk proces.  Jarenlang wilde ik 'passen' in het systeem en wat er van mij verwacht werd. Na veel bloed, zweet en tranen besefte ik dat het leren luisteren naar mijn intuïtie en kiezen voor een leven wat goed voor mij was mij veel meer bracht.

 

Nadat ik 20 jaar geleden een spirituele avond had bijgewoond voelde ik, dit is wie ik ben en ben ik mijn intuïtie, spiritualiteit en aanleg voor het mediumschap gaan ontwikkelen.

Vele trainingen gedaan in binnen en buitenland. Tevens ben ik Certificate holder van de Spiritualist National Union. Ik heb mijn CSNU  & CSNU-t (teaching) gehaald voor demonstratie mediumschap en public speaking, certificaten waarmee ik door de Engelse SNU ben gekwalificeerd als medium.

Ik heb een praktijk waarin ik full time als medium werk. Ik geef consulten, lezingen, demonstraties, workshops en training in Mediumschap. Ik werk met mijn mediumschap ook regelmatig in

Engeland en Italie

Tevens mag ik mijn werk o.a doen op scholen, zorginstellingen en bedrijven, waar het mijn missie is om een ieder bewust te maken van hun intuïtieve essentie.

Janneke

'Voor mij is mediumschap een manier van leven'

In mijn praktijk geef ik cursussen, consulten en op verschillende plaatsen in het land verzorg ik demonstraties mediumschap en lezingen.

 

Daarnaast schrijf ik blogs over mijn werk. Ik zie mezelf als een nuchter medium. Het mediumschap op zich is al vaag genoeg, omdat wij werken met ‘energie’.

 

Wanneer ik contact maak met een overledene, vind ik dat ik daarvan duidelijke en herkenbare bewijzen moet leveren.

Het trainen daarvan, zoals ik dat geleerd heb aan de Academie voor Mediumschap en in Engeland, is eigenlijk het trainen van je eigen gevoeligheid. Dingen zoals emoties, sfeer, een aura-veld en overleden dierbaren, kun je niet zien maar wel voelen. Hoe fantastisch is het om daar meer bewust van te zijn!

 

Daarom is het zo mooi dit mensen te leren. Voor mij is mediumschap echt een manier van leven. 

P6010874.JPG
PHOTO-2022-06-01-21-17-35.jpg

Ilse

'Mediumschap is mijn grote passie'

In 2007 werd mijn interesse in het mediumschap gewekt. Ik volgde meerdere trainingen en opleidingen op
dit gebied, zowel in Nederland als in Engeland. Sindsdien weet ik dat dit mijn levensmissie is!
Als medium geef ik onder andere consulten.

 

Mijn doel is om je daarin op liefdevolle wijze helemaal te
zien en je ook te laten weten dat je wordt gezien vanuit de spirituele wereld, daar waar onze overleden
dierbaren verblijven. Zij brengen daarvan bewijs en komen vaak ook met mooie inzichten.

Naast consulten geef ik ook demonstraties mediumschap door het hele land. Ook daarin draait het om het
laten zien dat het leven niet stopt nadat we ons ontdaan hebben van onze ‘fysieke jas’ en dat onze ziel dus
voortleeft.

Magie is daarbij voor mij nog altijd het sleutelwoord. Graag deel ik mijn kennis om jou, op een laagdrempelige wijze, bekend te maken met het spirituele en
met jouw eigen intuïtie, dat stemmetje van binnen wat we allemaal hebben. Dit dit doe ik door middel van
cursussen, opleidingen en workshops. Om je te inspireren en om te verbinden.


Ook combineer ik mijn creativiteit met mijn spiritualiteit en maak ik via die weg mijn eigen kaartendecks
die ik op de markt breng. Kaarten zijn een onderdeel van mijn grote passie voor het mediumschap en voor
persoonlijke ontwikkeling.

 

Je kunt bij mij ook workshops volgen om hiermee te leren werken.

Myrthe

'Het verhaal van een overledene doorgeven is een van de mooiste dingen die ik kan doen'

Het contact met andere mensen is voor mij altijd belangrijk geweest. Van kleins af aan was ik op zoek naar verbinding van hart tot hart. Tijdens mijn werk als fysiotherapeut ontdekte ik dat ieder mens een verhaal heeft en merkte ik dat juist die verhalen vaak nog meer mijn aandacht genoten dan de klacht waarvoor men bij mij kwam.

In 2006 kwam het mediumschap op mijn pad. Dit was voor mij als een gevoel van thuiskomen. Een medium is een storyteller en vertelt het verhaal van levens die eens verbonden waren. Hier kon ik mijn interesse in de werkelijke mens helemaal kwijt en leerde ik de verhalen van mijn klanten en hun overleden dierbaren op ontroerende wijze te vertellen.

 

Omdat ik heel nuchter van aard ben, heb ik gekozen voor het Engels mediumschap, waarbij wordt uitgegaan van het leveren van bewijs over de overledene.

P6011289.JPG
bottom of page