Wat kun je verwachten van de 5-Daagse Mediumschap X xl ?

We starten op zondagmiddag 13 juni om 15.00 uur met een kort individueel intake-gesprek over jouw niveau en wensen. Je krijgt je kamer toegewezen. (Info, zie hieronder).

Na het avondeten komen we bijeen voor de algemene openingsceremonie. 's Avonds heb je al een eerste sessie met je eigen groep.

De dagen erna zullen bestaan uit ontbijten, gezamenlijk mediteren, 2 sessies met eigen eigen groep en 1 sessie elders. Ook verzorgen we een avondprogramma met demonstraties, lezingen en workshops. Bij sommige mediums kun je tegen betaling een consult boeken of een inzicht in jouw ontwikkeling. Je kunt ons sowieso allemaal een keer aan het werk zien.

Tussen de middag en 's avonds eten we samen. We hebben het hele gebouw voor onszelf.

Het lesprogramma duurt t/m 18 juni. Die avond sluiten we samen af. De dag erna, op vrijdag gaan we na het ontbijt allemaal weer naar huis. Moe, voldaan en 1000 lessen en ervaringen rijker.

- Prijs: € 695,- inclusief Eten, koffie/thee/water,

excl extra drankjes en alcoholische dranken.

*Door de corona maatregelen is het op dit moment alleen mogelijk om een één-persoons kamer te boeken, tenzij je uit één huishouden komt. Mail voor de mogelijkheden!

- Alle kamers hebben een eigen douche en toilet!- Speciale dieet-wensen kunnen worden doorgegeven. Graag alleen medische diëten.

Locatie: De Beukenhof Biezemortel

Check hier voor meer info: 

 

De Beukenhof

7b5cd5ca5f21a5f2a6319c997093b4eb87defaec
7b5cd5ca5f21a5f2a6319c997093b4eb87defaec

VOL

Deze week is volgeboekt, je kan je inschrijven, maar dan kom je op een wacht- lijst te staan. Zodra er een plek vrijkomt ontvang je daar bericht over.

Ja, Ik heb ontzettend veel

zin in de Mediumschap XXL week!

*Door de corona maatregelen is het op dit moment alleen mogelijk om een één-persoons kamer te boeken, tenzij je uit één huishouden komt. Dan mag je een mail sturen naar info@mediumschapxxl.nl

Volgeboekt!

Deze week is volgeboekt, je kan je inschrijven, maar dan kom je op een wacht lijst te staan. Zodra er een plek vrijkomt ontvang je daar bericht over.

Aanmeldformulier 
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
download (1).jpeg

Voor heel even een onderdeel zijn van de band, die twee mensen hebben gedeeld en zo hun verhaal tot leven brengen is een heilig

privilege

-Myrthe Bruinzeel - 

download (2).jpeg

'Mediumschap is geen kunstje, maar een roeping van de ziel'

— Rosita Belkaldi - 

© 2021 by MEDIUMSCHAP XXL

Cooperatie Mediumschap Xxl U.A. 

KVK nummer 81284047

Btw nl823807071B01

NL89 RABO 0363138129

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle